Personalizari UniquePrint 

Termeni si condiţii/Politică de confidenţialitate  
1. Definiţii  
Termenii si condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către Personalizari UniquePrint , prin intermediul site-ului de prezentare www.uniqueprint.ro către cumpărător şi pot fi modificate oricând de către Personalizari UniquePrint fără notificare prealabilă.  
Astfel, următorii termeni vor însemna:  
Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă.  
Vânzător – Personalizari UniquePrint, cu denumirea comercială PERSONALIZARI UNIQUEPRINT SRL, având sediul social în Jud Braila ,strada Nicolae Iorga nr. 3 bloc G sc. 2  ,ap. 36, CUI 45110623, nr. de Inregistrare La Registrul Comerţului J9/861/2021. 
 

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele şi serviciile mentionate în comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului. În acest caz particular, bunurile sunt reprezentate de servicii de personalizări textile (tricouri, hanorace, sepci, body-uri, sort-uri, bluze); imprimare prin sublimare (cani, brelocuri, tablouri, ceasuri, placa ardezie, etc); albume foto; autocolante/stickere; imprimare tablou cu ramă; imprimare articole publicitare(cărţi de vizită, flyere, afise, etichete etc.); imprimare magneţi ; imprimare fotografii; imprimare invitatii nunta/botez, felicitari; brelocuri și alte articole afisate pe site.  
 

Comandă – un document electronic trimis pe adresa de e-mail , whatsapp , facebook , instagram ce intervine ca formă de comunicare între vânzător şi cumpărător, prin care vânzătorul este de acord să livreze bunurile şi cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri şi să facă plată acestora.  
 

Contract – o comandă confirmată de către vânzător.  

Drepturi de proprietate intelectuală 

 -toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.  
 

Site – domeniul www.uniqueprint.ro şi subdomeniile acestuia.  
 

2. Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe e-mail, whatsapp, facebook, instagram , Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, whatsapp, facebook, instagram,) prin care vânzatorul işi derulează operatiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente:

• Comanda (impreună cu menţiunile clare asupra datelor de livrare şi facturare) şi conditiile sale specifice.  
• Termeni şi condiţii  
Dacă vânzătorul confirmă comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică prin e-mail, whatsapp, facebook, instagram din partea vânzătorului către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.  

Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.  
Confirmarea comenzii se face electronic (e-mail, whatsapp, facebook, instagram ). Preţurile produselor din comandă sunt valabile 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. Termenii şi conditiile generale de vânzare vor sta la baza contractului astfel incheiat.  
 

3. Obligaţiile Vânzătorului
• Vânzătorul işi va utiliza cunoştinţele sale profesionale şi tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în comandă şi va livra bunurile care îndeplinesc cerinţele şi specificatiile cumpărătorului exprimate în comandă; 

Informaţiile prezentate pe site-urile vânzătorului au caracter informativ şi pot fi modificate de către vânzător, fără o anunţare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

4. Dreptul de proprietate intelectuală si industrială
Utilizatorul/Cumpărătorul inţelege dreptul de proprietate intelectuală şi nu va dezvălui unei terţe părţi sau va face publice niciuna dintre informările primite de la vânzător.

1.Este permisă reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate , fiind obligatorie specificarea sursei informaţillor preluate, cu link, sub următoarea formă: (Sursa: nume site – link către conţinutul site-ului).  

Sunt permise link-urile catre site-ul www.uniqueprint.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face după fiecare link sau în finalul articolului, după cum urmează: „Informatii furnizate prin amabilitatea Personalizari Uniqueprint – link către conţinutul site-ului)
Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor şi toate drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care administratorul site-ului  il deţine asupra site-ului www.uniqueprint.ro.
 

Personalizari UniquePrint îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanta orice persoană şi/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a conţinutului site-ului în orice scop altul decat cel personal pot fi făcute prin e-mail la adresa de e-mail uniqueprint.ro@gmail.com, cu specificația in atenţia administratorului site-ului”. 

Orice persoană care transmite sau publica în orice mod informaţii ori materiale către site işi asumă obligaţia de a nu prejudicia în niciun mod drepturile de autor pe care o tertă persoană le-ar putea invoca în legătură cu materialele şi informatiile transmise în orice mod către site, iar persoanele care expediază în orice mod informaţii ori materiale inteleg şi acceptă că incălcarea în orice mod a acestei obligaţii nu poate angaja în niciun mod răspunderea Personalizari UniquePrint, ci numai răspunderea persoanelor respective.  
Personalizari Uniqueprint poate derula în orice moment campanii publicitare şi/sau promotii în orice sectiune din site, fără ca această operatiune să necesite acordul utilizatorilor site-ului. Spațiile şi dimensiunea campaniilor publicitare şi promotiilor nu necesită acordul utilizatorilor site-ului şi pot fi schimbate oricând fără a necesita anuntarea prealabilă.  
Personalizari UniquePrint nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotii organizate, altele decât cele organizate strict pe site.  
 

Limitarea răspunderii administratorului site-ului www.uniqueprint.ro nu îşi asumă obligaţia şi nu garantează implicit sau expres, pentru conţinutul site-ului, respectiv pentru conţinutul oferit de partenerii săi sau de utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, Personalizari Uniqueprint va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea şi maniera profesionista în care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobândi şi mentine increderea utilizatorilor in site. În acest sens, Personalizari UniquePrint va încerca sa corecteze în cel mai scurt timp posibil erorile şi omisiunile semnalate.
Administratorul site-ului nu oferă niciun fel de garantii pentru continutul site-ului şi în nici o situatie nu poate fi ţinut răspunzător pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizării acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronată a oricăror prevederi ale continutului site-ului.
Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu bună-credintă, din surse apreciate ca fiind de încredere. În cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intră sub incidenta legii dreptului de autor, rugăm utilizatorii să ne contacteze la adresa de e-mail uniqueprint.ro@gmail.com, pentru a putea lua măsurile ce se impun. Totodată, utilizatorii trebuie să aibă în vedere faptul că informaţia prezentată poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta în cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.  
Utilizatorii inteleg şi acceptă faptul ca Personalizari UniquePrint nu garantează:  
 

-că informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;

că informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte şi nu îşi asumă răspunderea pentru modul în care vizitatorii le folosesc;

că informatiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerintele utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvată a acestora, utilizatorii işi asumă întreaga responsabilitate;
4. pentru rezultatele obţinute de utilizatori, ca urmare a folosirii informatiilor sau servicillor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor şi a serviciilor făcându-se de către utilizatori pe propria răspundere;
 

că serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor funcţiona constant, neîntrerupt, fără erori – fata de acest aspect, Personalizari UniquePrint nu işi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor de pe site către alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea utilizatorilor).
De asemenea, utilizatorii inţeleg şi acceptă faptul ca Personalizari UniquePrint nu este responsabilă pentru eventuale inadvertenţe, erori sau omisiuni In cadrul informaţiilor furnizate pe site de către Utilizatori. Totodată, utilizatorii înteleg şi acceptă ca Personalizari UniquePrint este absolvită de orice răspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum şi pentru bunurile sau serviciile furnizate de către autorii acestor mesaje publicitare. În mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord să exonereze de răspundere pe Personalizari UniquePrint pentru orice acţiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a site-ului.
Pentru cazuri de fortă majoră, Personalizari UniquePrint şi/sau operatorii, directorii, angajaţii, sucursalele, filialele şi reprezentantii săi, este exonerată total de orice răspundere. Cazurile de fortă majoră includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Personalizari UniquePrint, lipsa functionării conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, etc.  
Utilizatorii sunt de acord să protejeze şi să asigure Personalizari UniquePrint şi/sau pe operatorii, directorii, angajaţii, sucursalele, filialele şi reprezentantii săi de şi împotriva oricăror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, fără nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecăţi, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice altă actiune a utilizatorilorin legătură cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.  
Personalizari UniquePrint nu oferă nicio garantie, nici în mod expres şi nici implicit,in ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la functionarea site-ului www.uniqueprint.ro, informaţia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi aplicarea informatiior se face pe propriul lor risc.  
 

Politica de cookie-uri 

Un cookie este un fişier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tău şi memorate in computerul, telefonul tău mobil sau alt dispozitiv, atunci când vizitezi un site. Acest fişier cookie trimite informatii inapoi către site ori de câte ori îl revizitezi.  
Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care rămân în computerul tău până când le ştergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar până când închizi fereastra navigatorului tău. Cookie-urile pot fi ale părtii-gazdă (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care îl vizitezi, sau ale unor părti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.  
Cum utilizează Personalizari UniquePrint cookie-urile?  
Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăti functionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferintele tale şi, în general, pentru a imbunătăti experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din următoarele categorii:  
• Cookie-uri strict necesare  
Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu să poti naviga pe site şi să foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.  
Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra înregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale părtii-gazdă (first-party) şi pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzător fără aceste cookie-uri.  
• Cookie-uri pentru performantă  
Aceste cookie-uri colectează informatii despre cum utilizează vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colectează informatii care identifică vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate şi anonime.  
Folosim aceste cookie-uri pentru a realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre şi pentru a măsura impactul campaniilor noastre publicitare.  
Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale părtii-gazdă sau ale unor părti terţe. Pe scurt, aceste cookie-uri colectează informatii anonime despre paginile vizitate şi reclamele vizualizate.  
• Cookie-uri pentru functionalitate  
Aceste cookie-uri permit unui site să memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara în care te afli) şi oferă optiuni imbunătătite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot înregistra activitătile tale de navigare pe alte site-uri.  
Folosim aceste cookie-uri pentru a memora dacă ai beneficiat deja de un anumit serviciu şi pentru a imbunătăti experienta în general pe tot site-ul, memorând preferintele tale.  
• Cookie-uri pentru publicitate  
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de câte ori vezi o reclamă, precum şi pentru a măsura impactul campaniilor publicitare.  
Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.  
Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte părti, cum ar fi companiile de publicitate şi agentii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte părti.  
• Cookie-uri pentru sociale  
Acestea sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, instagram, Pinterest, etc) şi permit distribuirea continutului de pe www.uniqueprint.ro pe respectivele reţele. www.uniqueprint.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informaţii despre cum functionează, te rugăm să verifici paginile retelelor de socializare.  
Cum să administrezi si sa ştergi cookie-uri  
Dacă vrei să impui restricţii, să blochezi sau să ştergi fişiere cookie, poţi s-o faci modificând setările navigatorului tău de web. Utilizarea www.uniqueprint.ro fără respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denotă consimtământul vizitatorilor pentru utilizarea de către noi a unor astfel de tehnologii şi pentru prelucrarea informatiilor.  
7. Facturare si plăţi 

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate in comandă. vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile livrate, obligatia cumpărătorului fiind să furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.  
Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligatiile de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său şi de a accesa informatiile şi documentele aferente fiecărei comenzi existente în cont.  
Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul îşi exprimă acordul să primească facturile şi în format electronic prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail mentionată în contul său.  
8. Responsabilităţi  

Vânzătorul se obligă să livreze bunurile şi serviciile prin sistem de curierat door-to-door către cumpărător sau prin predare personală cu ridicare din magazinul din Braila , strada Sebesului, nr 5, Bloc C, Ap 46A. 

Vânzătorul se eliberează de riscurile şi responsabilitătile asociate cu bunurile şi serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care vânzătorul colaborează sau către reprezentantul cumpărătorului.
• Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însotitoare. 

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare tertă parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către vânzător a oricărei din obligatiile sale conform comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare şi in special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător in cazul in care sub-contractantii şi/sau partenerii săi de orice fel implicaţi în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare din obligatiile contractuale. 

Vânzătorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile şi descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor şi design-ului fără notificare prealabilă. 

 

  Vânzătorul îşi rezervă dreptul să completeze şi să modifice orice informatie de pe site fără notificare prealabilă.  

Vânzătorul nu garantează disponibilitatea in stoc a produselor afişate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumită comandă în cazul in care anumite produse nu mai apartin oferta curentă sau nu sunt disponibile. 

În cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit in baza de date, vânzătorul işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat incă. 

Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării site-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site. 

Valoarea maximă a obligatiilor vânzătorului fată de orice client in cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de vânzător de la clientul respectiv. 

Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal 

Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, republicata 2009

Art. 1

Constituie activitati comerciale ilicite si atrag raspunderea contraventionala sau penala, dupa caz, fata de cei care le-au savarsit, urmatoarele fapte:
g) cumpararea de marfuri sau produse in scop de revanzare, de la unitatile de desfacere cu amanuntul, de alimentatie publica, cantine, unitati de turism si alte unitati similare;

Livrarea produselor

 Produsele noastre sunt realizate pe bază de comandă, ceea ce face ca durata de producţie şi livrare să fie influentată de mai multi factori. Pentru o estimare corectă a cererii dumneavoastră vă rugăm să ne contactati la adresa de e-mail uniqueprint.ro@gmail.com sau la numărul de telefon 0774583512 .  

Pentru moment, nu se pot face comenzi direct pe site, acesta fiind doar cu scop de prezentare a serviciilor şi produselor pe care le oferim. Pentru orice fel de întrebare sau estimare vă stăm la dispozitie pe adresa de e-mail uniqueprint.ro@gmail.com sau la numărul de telefon 0774583512.  

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul luni — vineri. În cazul comenzilor plasate in afara orelor de program sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători şi în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.  

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greşită etc), veţi fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân La curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.  

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greşită a unei expedieri sau a unei părti din aceasta în cazul in care sunt generate de următoarele situatii circumstante independente de vointa noastră, dar nelimitându-se la acestea:  

— blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni in lant), surpări de teren în apropierea şoselei;  

— căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea şoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfăşurări a itinerariului propus;  

— cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;  

— cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea fortată (trecerea în proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;  

— nerespectarea comenzilor de către furnizori şi terti.  

Acceptarea 

Acceptarea va fi facută atunci când bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comandă. În cazul in care cumpărătorul descoperă că produsele livrate nu sunt conforme specificatillor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate produsele. De asemenea, pentru produsele vândute şi livrate de Personalizari UniquePrint, cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile.  

Transferul proprietăţii

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plătii din partea cumpărătorului în locatia indicată în comandă (intelegând prin livrare — semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului).In cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către vânzător să permită cumpărătoruLui deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.  

Returnarea produselor cumpărătorul poate solicita returnarea produselor in următoarele situatii: 

Coletele prezintă deteriorări severe; 

Produsele au fost livrate /facturate greşit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenta, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare partială până la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client. 

Produsele prezintă defecte de fabricatie; 

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorul că renunta la cumpărare, fără penalităti şi fără invocarea unui motiv,In termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distantă, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalităti şi fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform sarcina cumpărătorului.  

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura ataşată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.  

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveti in vedere că aceste produse sunt create după configuratiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.  

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumpărătorul va plăti diferenta, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare partială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de cumpărător. În cazul in care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.  

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de cumpărător in cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.  

Prelucrarea datelor cu caracter personal 

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat măsuri specifice de protectie, luând în considerare legislatia română, precum şi cerintele stabilite de Regulamentut (UE) 2017/679 — întreaga Uniune Europeană începând cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul).  

Datele cu caracter personal reprezintă orice informaţie prin care dvs. puteţi fi identificat,In special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate lP legătură cu identitatea dvs. fizică, fiziologică, genetică, psihică, economică, culturală sau socială.  

Societatea noastră ia toate măsurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele conditii reprezintă notificarea stabilită de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicăm de ce colectăm datele dvs. cu caracter personal, modul în care protejăm aceste date, precum şi care sunt drepturile dvs. în legătură cu această colectare de date.  

Vă încurajăm să citiţi cu atentie documentul si să ne solicitaţi orice informatie suplimentară sau orice lămurire pe care o considerati necesară, cu privire la continutul acestei informări.  

1) Consideraţii generale privind datele dumneavoastră personale  

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, personalizari uniqueprint, va administra în condiţii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Prin Termeni şi Conditii Utilizatorii sunt informaţi că datele personale pe care le furnizeaza urmează a fi prelucrate in scopul oferirii în condiţii optime de către Personalizari uniqueprint a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri şi servicii, a serviciilor de reclamă, marketing şi publicitate şi a serviciilor de statistică.  

Personalizari uniqueprint realizează următoarele operatiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea şi, în unele cazuri, transmiterea catre terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea şi confidentialitatea datelor, precum şi respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, îmbunătăţi şi obţine informatii cu privire la serviciile pe care le oferă, precum şi pentru a preveni erori şi scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, Incălcări ale legii sau termenilor contractuali.  

Datele personate ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automată de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat consimtământul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automată de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate in acest scop.  

Datele personale vor fi furnizate de către utilizatori, la opţiunea lor proprie, în momentul creării unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile şi produsele oferite prin intermediul acestuia. La înregistrarea în site sunt solicitate utilizatorului anumite date personale, precum numele şi prenumele, sexul, data naşterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar şi alte informaţii cu caracter personal.  

Utilizatorul este singurul răspunzător de toate datele furnizate la momentul creării contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor şi contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarată la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stopării actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Dacă primiti un asemenea mesaj, în conditiile in care nu v-aţi înregistrat personal pe site vă rugăm să ne trimiteţi un e-rnail la adresa uniqueprintbraila@gmail.com pentru a şterge contul respectiv in maximum 3 zile Lucrătoare. E-mailul va contine, in format pdf şi versiunea în vigoare a prezentului contract.  

Formularul de profil al utilizatorului contine câmpuri care pot fi editate în cazul in care se doreşte modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.  

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare evidentei despre folosirea site-ului şi al oferirii în conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunoştintă a campaniilor promotionale,in scop de reclamă, pentru actiuni de marketing şi publicitate personalizate şi pentru accesul utilizatorului la facilităti suplimentare. Refuzul utilizatorului de a furniza datele solicitate determină neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului şi nefolosirea facilitătilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv utilizatorilor cu un cont in acest website.  

Website-ul va putea fi utilizat şi dacă utilizatorul decide să nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu exceptiile stabilite în cadrul Politicii de Cookies (parte integrantă a prezentului Contract)  

Conform Regulamentul (UE) 2017/679 şi Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite stergerea datelor.  

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere în scris în acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa uniqueprintbraila@gmail.com cu specificatia „Solicitare date cu caracter personal”.  

Site-ul se angajează să nu trimită mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului) şi să întreprindă toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea şi confidentialitatea datelor utilizatorului.  

Site-ul işi rezerva dreptul de a desfiinţa, fără aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalcă Termenii şi conditiile, care întreprind activităti dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea şi confidentialitatea informatiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.  

2) Datele având caracter personal pe care le colectăm, temeiurile colectării şi scopurile colectării  

În cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site şi utilizator, colectăm şi prelucrăm datele dvs. având caracter personal, colectarea şi prelucrarea acestor date fiind necesară furnizării de continut informativ şi promotional către utilizator,In urma completării, de către acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar,In cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obţinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale,in cadrul campaniilor promovate pe site.  

Temeiurile colectării de date cu caracter personal pe site pot fi următoarele:  

persoana vizată şi-a dat consimtământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice; 

prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract; 

prelucrarea este necesara în vederea indeplinirii unei obligaţii legale care îi revine operatorului; 

prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice; 

prelucrarea este necesară pentru indeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau care rezultă în exercitarea autoritătii publice cu care este învestit operatorul; 

prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte tertă, cu exceptia cazului în care prevalează interesele sau drepturile şi libertătile fundamentale ale persoanei vizate, care necesită protejarea datelor cu caracter personal in special atunci când persoana vizată este un copil. 

În enumerările de mai jos vă prezentăm în mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum şi temeiul, scopul şi durata colectării acestora. Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu exceptia celor care vizează Cookies.  

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru utilizatorii care le transmit.  

Date având caracter personal pe care le colectâm: Nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, date de localizare geografică, adresa de corespondentă, Link profiluri social media.  

Temeiurile colectării acestor date: 1), 6)  

Scopurile colectării datelor având caracter personal:  

Pentru furnizarea accesului la continut şi răspunsuri la întrebări şi solicitări transmise de către utilizator online, pentru transmiterea de comunicări, oferte şi beneficii constând în acces la servicii si produse  

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:  

În cadrul bazei de date securizate, până la exprimarea dorintei explicite de ştergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor intra în anonimat electronic.  

Date având caracter personal pe care le colectăm: Cookies, marcaje de timp (data şi ora accesării), istoricul navigării pe site  

Temeiurile colectării acestor date: 1), 6)  

Scopurile colectării datelor având caracter personal: Pentru monitorizarea traficului site-ului şi a istoricului accesărilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut şi identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator.  

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:  

În cadrul bazei de date securizate, până la exprimarea dorintei explicite de ştergere de către utilizator sau până la 10 ani de La ultima activitate a utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor intra în anonimat electronic.  

1) Modul de păstrare a datelor dvs. având caracter personal, locatie, perioadă de păstrare  

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, iar, în cazurile in care avem o obligatia legală de a păstra datele dvs. cu caracter personal o anumită perioadă de timp, perioada de păstrare va fi cea prevăzută de lege. În functie de situatia concretă, această perioadă va varia, putând fi cuprinsă între 1 zi şi 10 ani.  

Pentru o bună Intelegere a modului de păstrare, a locatiei in care datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate şi a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi păstrate în evidentele sau în sistemele noastre, vă rugăm să consultati tabelul de mai sus.  

În scopul garantării dreptului utilizatorului de a fi protejat în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, implementăm, pentru anumite categorii de date având un caracter sensibil sau care sunt apte să afecteze drepturile într-o manieră semnificativă, măsuri speciale de natură tehnică şi organizatorică, care să protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.  

2) Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal şi exercitarea acestora in vederea protejării la un standard cât mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentăm pe scurt in cele ce urmează, rugându-vă ca pentru orice detalii suplimentare să nu ezitaţi să contactaţi responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul societătii noastre, utilizând detaliile de contact următoare: uniqueprintbraila@gmail.com, telefon 0740023670.  

Dreptul de acces 

Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum şi dreptul de a obţine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie vă va fi oferită de către noi în mod gratuit, urmând ca eventualele copii suplimentare pe care le veti solicita să poată fi supuse unei taxe corespunzătoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor având caracter personal vă poate fi oferită fie în format electronic, fie in format fizic,in funcţie de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente în site, precum şi pentru a solicita ştergerea partială sau totală a acestor date, este nevoie sa fie adresată cererea folosind adresa de e-mail uniqueprintbraila@gmail.com sau să fie expediată o scrisoare prin poştă sau curierat la sediul social al Personalizari Uniqueprint S.R.L.  . 

De asemenea, utilizatorul are dreptul să obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrării datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm, informaţii privind prelucrarea şi divulgarea acestor date şi orice alte asemenea informatii).  

Dreptul la rectificarea datelor 

Utilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricăror inexactităti ce vizează datele sale cu caracter personal prelucrate de către noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricăror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este încurajat să contacteze site-ul la adresa uniqueprint.ro@gmail.com ori de câte ori observă că există o inexactitate în privinta datelor sale cu caracter personal sau că datele sale cu caracter personal prelucrate de către Personalizari Uniqueprint sunt incomplete.  

Dreptul la ştergerea datelor 

Utilizatorul are dreptul la ştergerea datelor având caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce înseamnă că legea instituie anumite limitări in privinta exercitării acestui drept („dreptul de a fi uitat,,).  

Dreptul la restrictionarea prelucrări datelor

Utilizatorul are dreptul de a obţine restricţionarea prelucrării datelor sale cu caracter personal pe care le colectăm şi prelucrăm, în special in cazul în care contestă exactitatea datelor, în cazul in care prelucrarea datelor este ilegală ori în cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesară, potrivit legii.  

Dreptul de a obiecta 

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor având caracter personal de către noi, în special în cazul în care prelucrarea se realizează în scopuri de marketing sau din motive legate de situaţia particulară în care se afla acesta, caz în care datele acestuia trebuie să intre în anonimat în cel mai scurt timp de la sesizarea obiectului din baza de date a site-ului şi anonimizarea acestora trebuie confirmată utilizatorului.  

Dreptul la retragerea consimţământului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimţământului, utilizatorul are dreptul de a-şi retrage consimţământul în orice moment, la fel de uşor cum l-a şi acordat iniţial. Retragerea consimţământului nu va afecta însă legalitatea prelucrării datelor pe care am realizat-o înainte de retragerea consimţământului. Dreptul la retragerea consimţământului nu este unul absolut, ceea ce înseamnă că există cazuri în care datele nu vor fi sterse ca urmare a retragerii consimţâmântului (de exemplu în cazul în care datele având caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul să se conformeze unei obligaţii legale). Aplicarea retragerii consimţământului se aplica din momentul înregistrării acesteia si operarea retragerii consimţâmântului se va realiza in maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrare.  

Dreptul de a depune o plângere in faţa autorităţii competente 

Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societatea noastră.  

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri şi dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automată a datelor sau care afectează într-o măsură semnificativă să fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere 

Datele cu caracter personal sunt colectate şi prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizării informaţiilor şi comunicărilor comerciale adresare dumneavoastră. Procesul decizional automatizat ce implică datele de sănătate are la bază consimţământul dumneavoastră expres.  

În cadrul acestor procese datele dumneavoastră sunt protejate prin măsuri de securizare specială de tipul criptării datelor şi securităţii avansate la nivel de server al bazei de date.  

Aveţi dreptul de a solicita modificarea modului în care sunt prelucrate automat datele dumneavoastră personale, solicitând verificarea procesului automatizat prin intervenţie umană. in acest scop vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email unqueprintbraila@gmail.com.  

3) Exercitarea drepturilor  

Pentru ca utilizatorul să-şi poată exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice întrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lămuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informări, vă rugăm să ne contactaţi oricând, utilizând informaţiile de contact.  

Cum se pot transmite cererile sau plângerile?  

Pentru a afla mai multe informaţii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul în care datele sunt colectate, prelucrate şi protejate sau pentru a cere orice lămuriri referitoare la cele menţionate în aceşti Termeni şi Condiţii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protecţia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresându-se prin mail la uniqueprint.ro@gmail.com sau telefonic la numărul de telefon 0774583512.  

Forţă majorâ

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.  

Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat. De asemenea, forţa majoră poate fi reprezentată de imbolnăviri, accidentări sau alte probleme de natură personală, care pot avea un impact negativ asupra indatoririlor vânzătorului.  

Legea aplicabila Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între Personalizari UniquePrint şi utilizatori/clienţi/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti Române competente. 

Oferte speciale 

UniquePrint nu are în desfăşurare campanii cu oferte speciale.  

Modificarea termenilor şi condiţiilor

Personalizari UniquePrint are dreptul de a modifica oricând şi în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni şi condiţii sau Termenii şi Condiţiile în întregime, fără nicio notificare prealabila şi fără a fi obligata sa ‘indeplinească vreo alta formalitate faţă de utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin şi necondiţionat de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricărei facilitaţi oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligaţia respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului si/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.  

 

Pentru orice fel de problema vă rugăm să ne contactați!